התייעצות לגבי כאבים בבטן תחתונה וצד ימין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/11/2023 | 23:49 | מאת: פאולה

שלום ד"ר ליאור מה שלומך בימים אלה? התכתבנו פה מספר רב של פעמים ברצוני להתייעץ איתך בבקשה שוב לגבי בעיה שמטרידה אותי חלפו חודשיים מאז הניתוח הלפרוסקופי לכריתת התוספתן היה שיפור בכאבים בצד ימין בשבועיים האחרונים וממש שמחתי בשל כך לפני 3 ימים חזרו שוב הכאבים בעת מגע במקום בעת יציאות או לאחר ארוחה או במידה לא היתה התרוקנות מלאה ובכלל באופן כללי בלי קשר המקום פשוט כל הזמן רגיש וכואב פעם יותר ופעם פחות בדיקות דם ספירה וcrp תקינות נכון לפני שבוע מה יכולה להיות הסיבה לכאבים ? אני פשוט כבר מיואשת או ליתר דיוק מודאגת מעוד סיבוך לציין אין חום בכל החודשיים לידיעה עברתי 3 ניתוחים ב10 חודשים פרפורציה ופריטוניטיס במעי כתוצאה מדיברקוליטיס כריתת סיגמואיד וכריתת תוספתן אודה לעצתך החכמה והמקצועית כהרגלך תודה רבה על העזרה

03/11/2023 | 00:03 | מאת: פאולה

ד"ר אלון ולא ליאור טעיתי סליחה מראש

אני מנסה לעזור כמיטב יכולתי. במקרה שלך לא ניתן לענות ללא בדיקה גופנית ובלי הכרת המקרה לעומק.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות