פיסורה - איך יודעים שיש שיפור?

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/10/2023 | 08:54 | מאת: א.ל

שלום דוקטור האם התקצרות של משך זמן הכאב לאחר כל יציאה מעיד על תגובה של הגוף לטיפול? יש לי פיסורה כשבועיים וחצי ואני מטופלת עם משחה ומרככי יציאות כבר שבוע וחצי, בימים האחרונים אני שמה לב שזמן ועוצמת הכאב לאחר כל יצאה קטן יותר, האם זו אידיקציה להבראה?

כשיש שיפור זה מרמז על כך שהאזור מתחיל להחלים. צריך להתמיד בטיפול עד להחלמה מלאה, במיוחד לדאוג שלא תהיה יציאה קשה!

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות