שאלה לגבי תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/10/2023 | 22:17 | מאת: איתן

שלום דוקטור נוטל קרוב לחודש פרדניזון (סטרואידים) להורדת מדדי דלקת, בימים האחרונים הופיע לי שכבה לבנה על הלשון, רופא המשפחה חושב שזה קנדידה, בנוסף מרגיש צריבה בפי הטבעת בזמן קיבה. 1. נשאלת השאלה האם התרופה פרדניזון יכולה לגרום לקנדידה בלשון ובנוסף גם בפי הטבעת? 2. במידה וכן מה ניתן לעשות? תודה! תגובה

הפנה שאלתך למי שרשם לך פרדניזון המכיר את בעיותיך הרפואיות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות