המשך שאלה אחרי ניתוח פוליפ

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/10/2023 | 14:28 | מאת: אביטל

שאלה נוספת- הייתי אצל רופא משפחה שראה קצת בליטה ונפיחות אולי של טחורים חיצוניים. אחכ הייתי אצל פרוקטולוג ואמר שאין טחורים. קיבלתי מרופאת המשפחה קרם פרוקטו גליבנול לטחורים. האם בכל זאת כדי למרוח או שיכול להזיק במידה ואין באמת טחורים? אשמח לעצה. תודה!

הטפול במשחה אינו יכול להזיק

26/10/2023 | 18:27 | מאת: אביטל

ועוד שאלה- אחרי ניצוח הסרת פוליפ לבפי הטבעת. נעזרת עד כה בלובלק ועזרקאין על מנת לתת יציאות. רק בעזרת זה אני מצליחה להוציא. מפחדת שמעתה כך זה יהיה ולא אצליח להוציא חופשי ולבד ורק בעזרת זה. האם כך הדבר? ואם לא- אז מתי יהיה ניתן לראות שיפור? דואגת מאוד

הכל אמור לחלוף ולחזור לנורמה כעבור זמן החלמה לא ארוך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות