כיווץ שרירים תפוסים ברצפת האגן גסטרו

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

18/10/2023 | 10:33 | מאת: אורית

בת 47 סובלת מכיווץ יתר של שרירים תפוסים ברצפת האגן וכתוצאה מכך אני לא יכולה להתרוקן פעולת מעיים טובה ולא יכולה ללחוץ ולהתרוקן מלא ויש לי כאבים בטוסיק מטורפים ובבטן מטורפים בגלל חוסר התרוקנות הקיבה וגם לא יכולה לאכול מלא רק דברים קטנים קלים מאוד בגלל העצירות שלי פניתי למספר מומחים קולונוסקופיה תקינה אבל בדיקת מונומטריה לוחצים הראו שאני סובלת מעצירות ומחוסר התרוקנות הקיבה שלחו לביןפידבק אנורקטלי פיזיותרפיה רצפת האגן הקלה קטנה בלבד הזריקו בוטוקס להרפיית שרירים ליד סוגר הקיבה הייתה הטבה ובאופטמיות זעירה במצב העצירות שלי ולאחר ארבע חודשים פתאום החמרה במצב העצירות וצרבת רצינית עם הקאות חד פעמי מאז לא היה אבל האיכות של הבוטוקס ירדה וכעת ירדה ממש ואני צריכה לחדש את זה מחפשת רופא להזרקת בוטוקס להרפיית שרירים

את מתארת הפרעה תפקודית של הסוגר האנלי ורצפת האגן. פני לצוות שטיפל בך בעבר עם הזרקת הבוטוקס

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות