דימום קל ואדום בניגוב

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/10/2023 | 13:59 | מאת: נועה

שלום, אני בת 28, בדר"כ היו לי צרבות מדי פעם. אבל לפני יותר מחצי שנה עשיתי בדיקת גסטרו והיה לי כמעט דלקת בקיבה שהתבטאה ברפלוקס גבוה ובכאבים חזקים. כבר פחת לי, אבל בחודש חודשיים האחרונים (ובכלל בימים האלה) אני מנגבת את הקקי ויש דם על הנייר (היה גם פעם אחת על חתיכת קקי מבחוץ). ולרוב הקקי התבטא עם מעט כאב כשלוחצים בשריר למעלה של פי הטבעת לדעתי. זה ממש מלחיץ, עשיתי בדיקת טחורים לפני כחודשיים והיה תקין. וקולונוסקופיה אני ממש מפחדת לעשות אני גם לא יודעת לבלוע כדורים. האם יש חשש לדאגה בגיל כזה/בנסיבות אלו? איזו עוד בדיקה חלופית יש? אני ממש מודאגת.

בגילך הסיכוי למחלה סרטנית במעי הגס הוא מאד קטן. דימום כמו שמתואר בפניה הוא לרוב מאזור פי הטבעת. מציע שתפני לבדיקה חוזרת אצל פרוקטולוג

17/10/2023 | 17:11 | מאת: נועה

תודה רבה לך! גם בדיקה שציינת וגם בדיקת צואה עשויה לעזור?

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות