כאבים לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת התוספתן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/10/2023 | 15:14 | מאת: רויטל

שלום דוקטור אלון 6 שבועות לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת התוספתן כאבים בבטן תחתונה צד ימין לאורך היום לפעמים יותר לפעמים יש הקלה בדיקות דם תקינות Crp וספירת דם מה עוד ניתן לעשות על מנת לברר את מהות הכאבים? במידה ומדובר בסיבוך שאחרי ניתוח כגון דלקת או אבצס או דלף כיצד ניתן לאבחן סיטי , mri ? והאם היה סיבוך היה צריך לראות במדדי בדיקות הדם? חום לא היה מאז הניתוח אודה לעזרתך בבקשה תודה רבה!!

פנית כבר פעמים רבות.. לא ניתן לענות ולייעץ בלי הכרת המקרה לעומק וללא בדיקה גופנית. מניח שהבירור צריך לכלול בדיקת הדמייה כמו CT או MRI. ההחלטה היא של הצוות המטפל הבקי במקרה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות