טחורים כואבים בהריוןח

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/10/2023 | 09:27 | מאת: טחורים כואבים ומגבילים בהריון

שלום, בהריון שבוע 31 סובלת מטחורים מאז הלידה הראשונה. עד כה הטחורים היו קלים יחסית ונכנסים פנימה כעת עם התקדמות ההריון הטחורים חיצוניים, נפוחים, כואבים ואני חוששת שאף נפצעתי. כואב לי מאד בעמידה ובהליכה ואני צריכה לטפל בפעוטה - משימה שנהייתה כמעט בלתי אפשרית. המשחות והמגבונים לא עוזרים. מה יכול להקל עלי?

הטיפול הוא באמבטיות ישיבה, משככי כאב ומשחה לטפול בטחורים. מעבר לכך לא ניתן לייעץ ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות