דימום במהלך יציאות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/10/2023 | 17:49 | מאת: ישי

שלום רב, מזה כמחה חודשים דימום של דם טרי אדום ביציאות בעיקר כשהצואה קשה אך לא רק, מלווה בכאב עז וצורב שממש מקשה על המשך הניקוי, וכשאני מנסה להמשיך לנגב הדימום מתגבר, אך זה לא קורה ברציפות אלא פעם פעמיים בשבוע, מה זה יכול להיות ומה המשמעות - בתודה מראש.

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

05/10/2023 | 17:59 | מאת: ישי

תודה רבה על התגובה המהירה, לאיזה רופא לפנות משפחה כירורג או פרוקטולוג?

כירורג/פרוקטולוג

05/10/2023 | 18:00 | מאת: ישי

וכן האם זה דחוף לראות רופא, כי הדימום מופיע בתדירות מתגברת? תודה רבה מאד.

זה כבר נמשך מספר חודשים... זה לא,דחוף אבל בהקדם

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות