התייעצות בבקשה . טוב שמצאתי פורום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/10/2023 | 08:50 | מאת: מיטל

שלום רב. מאוד שמחתי שיש פורום התייעצות. אז ככה. אני עברתי ניתוח פיסורה בסוף חודש יולי ובביקורת בביהח באותו מקום הניתוח חודש אחרי נאמר לי שהכל תקין. לאחר חודש וחצי הרגשתי קצת כאב ממש בקטנה ושהלכתי לרופא של הקופה שלי בכללית הוא ראה שחיצוני תקין ואז הכניס אצבע ובדק פנימה.ואמר שזה תקין גם. לפני יומיים שוב הרגשתי אי נוחות מבחינה חיצונית על פי הטבעת ובקשתי ללא בדיקה פנימית כי הוא ראה שהכל תקין חיצוני. אך רצה לבדוק שוב פנימי. האים ב2 המקרים הנל יכול להגרם נזק ואפילו בקטנה?, תודה רבה רבה

הבדיקה אינה יכולה לגרום לשום נזק

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות