אדמומיות ופצעים סגולים בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/10/2023 | 08:16 | מאת: שלומי

שלום דר', כבר יותר משנתיים אני סובל מפצעים סגולים ואדמומיות בחלק היותר עליון של פי הטבעת, התקפי כאב וגירוד בלתי נסבלים דווקא מגיעים בתקופות אימון של הרמת משקלים והרבה פחות אם בכלל בתקופות ללא אימון. בנוסף בזמן התקף כאב וגירוד בדרך כלל יש גם צורך עז לתת שתן. האם האימונים גורמים לפצועים אלו?

לא ניתן לאבחן הבעיה על פי התיאור כאן וללא בדיקה גופנית.

01/10/2023 | 11:46 | מאת: שלומי

האם אפשר לבקש הפניה לפרוקטולוג בלבד מרופא משפחה ללא תיאור התסמינים?

כן

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות