קושי המתן צואה לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/09/2023 | 07:50 | מאת: ניתוח טחורים

שלום דוקטור לפני 11 ימים עברתי ניתוח כריתת טחורים, לקחתי שמן פרפין לפי הנחיית המנתח במשך שישה ימים ומהיום השלישי לקחתי גם כן נורמלקס מנה וחצי שבעבר היה מינון טוב בשבילי, גם כן לקחתי אנטיביוטיקה כדי למנוע דלקת ועושה אמבטיות עם סבון אנטיבקטיריאלי. אני מקפיד על תזונה עם הרבה סיבים ושתייה מרובה. בערב אני מתפנה בקלות אבל בבוקר מתעורר עם כאבים ונכנס לשירותים ונשארת הרגשה שיש עוד ונכנס שוב, כרגע אני נכנס כל בוקר שלוש פעמים להתפנות כל פעם קצת, מה גורם לעצירות ולמה הנורמלקס לא משפיע ? איך אוכל לרכך את הצואה כדי להתפנות פעם אחת ולהרגיש נוח ? ועוד שאלה האם יש בעיה לקחת נורמלקס ושמן פרפין ביחד כמובן בשעות שונות ?

לוקח זמן להחלים מהניתוח . עם ההחלמה הכל יחזור לקדמותו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות