ירידה במדדי כדוריות דם אדומות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

27/09/2023 | 16:41 | מאת: אריאל

יש לי ירידה בכדוריות דם אדומות rbc, hct.,מתחת למינימום. אבל כדוריות לבנות בסדר wbc 7. המוגלובין 14.3 גבר בן 59 בריא. יש לי חיובי דם סמוי, שאלתי, אם יש לחשוש מסרטן מעי גס. יש לי יציאות מלאות כל יום לחלוטין. בסרטנים אחרים יש מצב כזה? של ירידה ביצור כל סוגי כדוריות הדם לבנות ואדומות, או רק אדומות, או שזו אנמיה בלבד. מה הכוון בברור? לא רק קלןנסקופיה. יש עוד מהלבדוק? ממה נגרמת ירידה בכדוריות אדומות בלבד. תודה.

יש לך אנמיה ודם סמוי חיובי בבדיקה. צריך בשלב ראשון קולונוסקופיה. אם תהיה תקינה יש צורך בירור שאר מערכת העכול

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות