שלום חוששת מהמקרה הנל

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/09/2023 | 06:17 | מאת: שרה

אני מנגבת חזק מידי ויוצא לי מלא פעמים טחורים גם במגבוני אסלה אני מנגבת חזק מידי ואני מרגישה את הקרום של הישבן נשרט ותקופה שזה מרגיש כמו סדק ישלי צינור במקלחת בלי הראש שאני שמה אותו על זרם גבוה עם סבון ומנקה את הישבן השאלה אם הזרם גבוה מאוד שהוא לא פוגע שם ? נהיה לי גרד בלילה ואני מפחדת שזה תולעים כי אכלתי מתוק זנ היה ל2 דקות הגרד וזהו האם יכול להיות שזה לא תולעים וזנ מפי הטבעת? הגרד בלילה היה רק היום היה לי תקופה שגם היה

26/09/2023 | 06:20 | מאת: שרה

וכשאני בשירותים יוצא לי צואה זה די כואב יכול להיות שהתופעות האלו מסבירות את הגרד?

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות