שאלות לגבי בדיקת דימות וקולנסקופיה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

25/09/2023 | 01:35 | מאת: שיר

שלום אני בחורה בת 37 עם בעיות במערכת עיכול כ5 שנים, לא הצלחתי לעבור עד היום את הבדיקה בגלל ההכנה והפחד מהבדיקה. רציתי לשאול האם בסי טי בטן יהיה ניתן לראות במידה ויש משהו במעי? והאם קולונסקופיה וירטואלית מדוייקת כמו רגילה מבחינת גילוי פוליפים קטנים וכד?

קולונוסקופיה וירטואלית מדויקת למדי. גם כאן יש צורך בהכנה של המעי הגס

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות