שורף באזור קטן בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/09/2023 | 21:52 | מאת: יעל

היי בת 35, לפני 3 חודשים התחיל לשרוף לי אזור קטנטן בפי הטבעת, אזור קטן בעיגול שלו ומילימטר מעליו, שרף כשנוגעים בו עם היד או בניגוב. זה קרה אחרי שניגבתי הרבה בנייר טואלט באותו פעם, הרגשתי שיבש שם וזה סוחב לי את העור כזה, ניגבתי עוד ועוד במקום להתקלח. שמתי קרם גוף כמה ימים וזה עבר. עכשיו זה חזר, כשאני מסתכלת במראה רואים שהאזור הקטן הזה בעיגול עצמו - אדום יחסית לעומת שאר העיגול. שורף כשנוגעים אם לא - רגיל. מה לעשות ביום יום? חוץ מפגישה מביכה עם רופא. תודה!

עלייך לפנות לבדיקת מומחה בתחום

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות