פציעה בפי הטבעת כאבים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

22/09/2023 | 12:29 | מאת: רומן

לפני מספר שנים פצעתי את עצמי בפי הטבעת כתוצאה מגילוח שיערות באיזור, כיום סובל מכאבים ומדליפות ריח, לאחר בדיקת אצל פרקטולוג לא נמצא דבר . האם יש בדיקה היכולה להתאים לנושא זה תודה רבה.

בדיקת פרוקטולוג....

03/10/2023 | 16:48 | מאת: לא רופא

לשנות תזונה ללא חומציות לשבוע אטרז תה ומים. ומעט ירקות מבושלים. כפית דמן וזהו זה מאזן את החמציות של העיכול. לא לאכול עגבניות ופרי הדר וכו' ולא לנגב לאחר יציאה, רק שטיפה קלה עם מים םושרים, ולא לגעת במקום בכלל, לא בשירותים ולא בשאר חגיגות אחרות. כל מגע באזור מכל סוג גורם לדינוים ברקמות העדינות מגע אינטנסיבי מכל סוג וגירוי מנפח את הרקמות העדינות ומביא צרות. לא לגעת נקודה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות