כאבים לאחר הניתוח ,האם סביר

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/09/2023 | 20:26 | מאת: ורד

ערב טוב דוקטור האם כאב מסוג חדש, כאב עצבי כמו קצר חשמלי שתוקף ללא שליטה שהופיע שבועיים וחצי לאחר ניתוח באזור הבטן התחתונה בימין זהו סוג של כאב שכיח שאתה מכיר ? תודה על המענה

התיאור מתאים לכאב בשל פגיעה עצבית. למרבה המזל פגיעה כזו מתרחשת במקרים יחסית נדירים

19/09/2023 | 23:31 | מאת: ורד

שלום בשנית דוקטור כיצד אפשר לאבחן האם מדובר בפגיעה עצבית במידה ואכן זו פגיעה עצבית האם מחייב שהיתה צריכה להופיע מיד לאחר הניתוח ? הכאב המתואר החל לפני יומיים שלושה דהיינו שבועיים לאחר הניתוח מה הסימפטומים של פגיעה עצבית מלבד הכאב המתואר ? יש משהו שניתן לעשות בנדון ? זה פשוט כמו קצר חשמלי שתוקף אותך למספר רגעים ונעלם וחוזר חלילה תודה רבה על המענה

השאלה אינה בתחום העיסוק שלי. קשה גם לענות מבלי להכיר את המטופל וללא בדיקה גופנית. פני לנוירולוג או מומחה לטיפול בכאב

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות