טחורים בגיל זקנה.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/09/2023 | 21:40 | מאת: אור

שלום אימי בת 92 סובלת בין השאר מלחץ דם אי ספיקת לב פרפור, יש לה טחורים וניתן לה משחה ונרות והיא נוטלת ברזל שזה גורם לעצירות וברגע שיש לה צואה זה כואב לה גם במגע בפי הטבעת זה מכאיב לה כששמים משחה היינו אצל פרוקטולוג לפני שנה וגם לרופא המשפחה פנינו ולשניהם אותה תשובה שבגיל זה ובגלל מחלות הרקע לא מומלץ לעשות קשרים או אבחון פולשני כי גם כשהיינו אצל הפרוקטולוג היה לו קשה להשכיב אותה על הבטן כדי לבחון את הטחורים אז אני שואל מה באמת נכון לעשות? תודה

ניתן לבדוק ולטפל בכל גיל. הבדיקה נעשית בשכיבה על צד שמאל ולא על הבטן. פנו לבדיקה למומחה אחר...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות