החלמה מניתוח אפנדיקס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/09/2023 | 00:31 | מאת: מורן

חג שמח דוקטור אלון ושנה טובה לך לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח לכריתת תוספתן הייתי רוצה לדעת מה המשמעות שהיתה במהלך ניתוח לפקרוסקופי "תוספתן ומזו נראו מעובים בסיס תקין הפרדת התוספתן מהמזו בעזרת ליגשור קשירת הבסיס בלולאת pds שלוש פעמים וניתוקו הוצאת התוספתן בשקית דרך טרוקר אומבילקלי " האם במקרה המתואר כל התוספתן יוצא החוצה ? האם כאבים בבטן ימנית כחודש וחצי לאחר הניתוח זה סביר ? הכאבים בצד ימין מוחמרים יותר בזמן עצירות או במאמץ קל בשירותים בעת יציאות סליחה על התיאור ללא חום וסימני דלקת תודה על העזרה

על פי הדו"ח הניתוח בוצע כראוי. התוספתן נכרת. באשר לתלונותיך פנה לרופא המנתח

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות