טיפול בטחורים פנימיים מדממים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

15/09/2023 | 23:29 | מאת: נעמה

שלום רב, אובחנתי עם טחורים פנמיים בדרגת חומרה קלה, אשר מדממים מדי פעם. הרופא נתן לי פתילות רקטוצורין למשך 14 ימים. למיטב הבנתי רקטוצורין מיועד בעיקר להקלה על כאב כתוצאה מטחורים חיצוניים, הלא כן? האם יש טעם להשתמש בפתילות במשך שבועיים ברציפות? הרופא אמר שזה אמור למנוע הישנות של הדימום, אני לא מבינה באיזה מנגנון (מעבר אולי לכיווץ כלי דם מקומי ורגעי). והאם ניתן להשתמש בתרופה גם בזמן דימום פעיל? מעבר לכך, אני מניקה (הרופא לא שאל על כך), ולפני תחילת הטיפול רציתי לדעת האם השימוש הממושך בפתילות הולך עם הנקה? תודה, נעמה

קבלת טיפול מתאים לבעייתך. אין קשר להנקה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות