חצי שנה לאחר ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

13/09/2023 | 01:30 | מאת: דניאל

שלום עברתי לפני חצי שנה ניתוח לפיזורה וכריתת עור בצורת גולה שנוצרה מהפיסורה. עד עכשיו יש לי בליטה גדולה וכואבת מאוד באזור ליד פי הטבעת ובנוסף חצי שנה אני עם יציאות בלתי רצוניות שמכתימות את התחתונים בכל פעם מחדש. הרופא המנתח תמיד אומר שזה בסדר אבל אני לא מבין מדוע כל כך הרבה זמן והאם זה ישאר לי ככה לתמיד?

פנה לבדיקה וחוות דעת נוספת לפרוקטולוג אחר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות