דימום מפי הטבעת פ

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/09/2023 | 18:11 | מאת: המודאגת מאוד מאוד

‎שלום , זה מספר ימים שחשתי אי נוחות קלה באיזור פי הטבעת אם כי עכשיו ממש לא. מרגיש לי ממש רגיל. למרות זאת ביקשתי מרופא שירשום לי משחה ניפידיפין. . מה שעשיתי ניגבתי את פי הטבעת ללא קשר ליציאה ועל הנייר היה מעט דם בהיר נכנסתי ללחץ נוראי והזמנתי תור לפרוקטולוג. ‎היום לדוגמא מהבוקר לא ראיתי דם ורק בשעה 17:00 כאשר בדקתי ראיתי שיש ממש ממש מעט דם אני רוצה לציין שלפני 3 שנים עשיתי בדיקת קולונוסקופיה של המעי עם תוצאה תקינה. לפני 12 שנים היה לי פיסורה שטופלה ים המשחה. אודה מראש על התייחסותך. המודאגת

אין שום סיבה לדאגה. כנראה דימום קל מהרירית של פי הטבעת שיחלוף

11/09/2023 | 19:11 | מאת: המודאגת

דר׳ שלום, תודה רבה על תשובתך המהירה , הרגעת אותי מאוד מאוד. המון בריאות שמה טובה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות