צניחת רקטום חמורה לנערה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

10/09/2023 | 16:15 | מאת: אנונימית

היי, מתביישת ממש לדבר על הנושא אבל אין לי ברירה. לפני כמה שנים התחלתי לשים לב שכשאני בשירותים יוצא לי כמו גוש אדום מפי הטבעת. התעלמתי מזה כי הייתי רק בת 16 ולא רציתי לספר למישהו כי התביישתי, ועם השנים אחרי שקראתי בגוגל הבנתי שיש לי צניחת רקטום (אף על פי שאני ממש ממש צעירה) המצב החמיר מאוד וכיום אני כבר לא יכולה להתפנות בלי שאני יושבת 3 שעות בשירותים כל פעם, וצריכה לדחוף כל הזמן את המעי חזרה פנימה. זה הגיע למצב שפי הטבעת שלי פשוט חסום לגמרי, כל פעם שאני מנסה להתפנות המעי יוצא החוצה ולא נותן לצרכים לעבור. אני ממש ממש מתביישת לפנות לרופא בנושא הזה, אבל זה כבר משהו שלא יעבור נכון? אני סובלת מכאבי בטן וגזים מטורפים ולא יכולה לתפקד ולצאת מהבית. זה יכול להיות קשור לזה? אני כל כך מתביישת ללכת לרופא וקראתי שרק ניתוח יעזור אז אני לא יודעת אם לפנות לרופא או שיש לי עוד משהו לעשות. תודה וסליחה על החפירה

עלייך לפנות בהקדם לבדיקת פרוקטולוג!

10/09/2023 | 19:05 | מאת: אנונימית

למי לפנות? לבקש מרופאת משפחה שתפנה אותי? אני ממש מתביישת לדבר על זה

בקשי הפנייה מרופא/ת המשפחה. אין במה להתבייש-יש בעיה הדורשת טיפול

11/09/2023 | 13:02 | מאת: אנונימית

תודה רבה, רק עוד שאלה מה אמורים לעשות במצב כזה שאין תורים בקרוב לפרוקטולוג? המצב הזה די דחוף לא? אני חוששת שאם זה יימשך תהיה לי חסימת מעיים

שיסדרו לך ביקור דחוף אצל פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות