כאבים לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת תוספתן

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/09/2023 | 23:51 | מאת: אופירה

שבוע טוב דוקטור עברתי ניתוח לכריתת התוספתן לפני כשבועיים הגעתי במצב של דלקת כרונית הניחוח היה אלקטיבי האם יתכנו כאבים בבטן ימין תחתונה המקרינים למותן ולמטה כשבועיים הרי ההיגיון אומר שאם התוספתן איננו צריך להיות שיפור האם שכיח כאבים לאחר כשבועיים מיום הניתוח ? תודה רבה על המענה

האבחנה של דלקת כרונית של התוספתן אינה מוכרת... כך שלא ברורה סיבת הניתוח. כמו כן אין מידע על הממצאים בניתוח ומה התשובה ההסטולוגית של התוספתן שנכרת. איני יודע את מהלך הניתוח... עליך לפנות עם השאלות לרופא/ים שטיפל/ו בך ומכירים את המקרה על בוריו.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות