פיסטולה רקטווגינלית וטיפול

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/08/2023 | 13:57 | מאת: דריה

שלום בת32, מזה 6 שנים יש לי חוט סטון הפיסטולה שהיא נגמרת בשפה של הנרתיק השמאלית. ללא רקע מילדותי. כל היה טוב והסתדרתי כולל יחסי מין עם בן זוגי. לאחרונה החל ריח מזעזע רד בקיום יחסים. רופאת נשים נתנה לי כבר פעמיים טיפול בוגינוזיס חיידקי ושזה לא עבר היא אמרה לי לגשת לאורוגניקולוגית. האם ייתכן שזה פתאום הפיסטולה עושה ריח זה? אם כן לאיזה רופא באמת כדאי לגשת ומה יש באפשרותי לעשות ? ( ניתוחים בארץ אני לא מעוניינת כי האחוזי הצלחה נמוכים). תודה

פיסטולה רקטו-וגינלית היא בטיפול פרוקטולוג. בעיקרון צריך לנתח הפיסטולה ולא להשאר עם סיטון לשנים רבות..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות