דימום לאחר ניתוח פיסורה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

05/08/2023 | 16:20 | מאת: אני

שלום ד"ר אני כשבוע בדיוק לאחר ניתוח פיסורה בשיטת חיתוך השריר ביומיים הראשונים היה דימום ממש כמו נקודה על הפד - מועט ביותר והפסיק היום הייתה לי יציאה רכה אבל "מפוזרת" והיא יצאה עם כתם דם :( וכעת מרגישה קצת אי נוחות במקום, האם זה תקין אחרי ניתוח? מתה מפחד יש לי שטף דם באזור החתך אם זה משנה תודה לך

בהחלט ייתכן אחרי ניתוח פיסורה. אין סיבה לדאגה

05/08/2023 | 22:40 | מאת: אני

תודה רבה ד״ר הרגעת אותי מאוד תבורך

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות