ביופסיה מוושט + פופיפ מעי רוחבי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

31/07/2023 | 11:49 | מאת: מייק

שלום, בן 50, ביצעתי כמניעה גסטרוסקופיה + קולונוסקופיה. מבקש לברר את מהות הממצאים שהגיעו מהדוח הפתולוגי: TRANSVERS COLON POLYP - NON NEOPLASTIC MUCOSA WITH REACTIVE LYMPHOID AGGREGATE, NO ACTIVE INFLAMATION. DUODENUM - NORMAL VILLOUS ARCHITECTURE, UNREMARKABLE. GASTRIC ANTRUM - MILD FOVEOLAR HYPERPLASIA. NO SIGNIFICANT INFLAMATION. NO HELICOBACTER. LOWER ESOPHAGUS - FRAGMENTS OF SQUAMOUS EPITHELUIM, UNREMARKABLE. אודה אם תוכל לפרש לי את הממצאים עד לתור אצל הרופא.

נלקחו מספר דגימות רקמה מחלקים שונים של מערכת העכול- כולן תקינות

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות