פיסורה שחלפה וקושי להתפנות .....

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

29/06/2023 | 16:37 | מאת: עדן

שלום דר לפני חצי שנה הייתי אצל רופא פרוקטולוג רשם לי משיחה כי היה לי כמה פיסורות לקחתי אותה וזה באמת עזר והייתי שוב בביקורת ללני שבועיים בערך ואמר שאעי כלום אבל עדיין לפעמים קשה לי להתפנות מס 2 ואני צריכה ממש להתאמץ כדי שיצא ממה זה יכול להיות ?? אני בת 30 בריאה ללא הריונות

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות