דקירות בצד שמאל בבטן תחתונה

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/06/2023 | 10:11 | מאת: יוכבד

שלום, כבר יומיים שיש לי כמו דקירות בצד שמאל בבטן תחתונה (בגובה של מעט מתחת הטבור). אציין שלפני כשבועיים וחצי פניתי לרופא משפחה עם כאבי בטן תחתונה עמומים וריר בצואה, נשלחתי לבדיקת צואה ויצא תקין. הסימפטומים חלפו אך עכשיו הדקירות האלו, האם יש קשר וא"כ האם הדקירות האלו מחייבות פניה לרופא? ומה זה נראה במבט ראשון? תודה רבה

לא ניתן לאבחן על סמך התיאור בפניה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות