שינוים ביציאות.......

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

09/06/2023 | 12:51 | מאת: אריק

אני בן 22 קבעתי תור לשבוע הבא לרופא ... שלי עקב היסטוריה משפחתית של מחלות מעי דלקתיות וחווה תסמינים של עצירות ממושכת גזים מרובים ויציאות רכות הטווח היציאות שלי מלוות בתחושת חוסר התרוקנות.איזה בדיקות עלי לעבור?האם התסמינים הללו מחשידים מחלות מעי?חושש מאוד

הרופא שתבק אצלו ייתן את חוות דעתו וימליץ על הבדיקות הדרושות

09/06/2023 | 13:12 | מאת: אריק

האם במצב שתיארתי קרוב לודאי שמדובר בתסמיני מחלות מעי דלקתיות? והאם סביר להניח שיפנה אותי לבדיקת קולונוסקופיה?

הרופא יחליט על סמך התלונות ובדיקה גופנית איך להתקדם בבירור

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות