ירידה בהמוגלובין ודימום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

08/06/2023 | 23:01 | מאת: אנה

ברצוני לדעת מה ירידה בהמוגלובין תוך 4 ימים , בדיקה בוצעה ביום ראשון והבוקר מערך של יום ראשון התוצאה היתה 13.1 הבוקר 12 יכולה להעיד בנוסף היה לי הבוקר דימום בצואה חד פעמי אם אני לא טועה כך זה היה נראה , אני לא בטוחה זה היה תוך כדי שלשולים באמצע הלילה, סליחה מראש על התיאור האם זה יכול להיות קשור לזה ? תודה ברקע ניתוח לכריתת הסיגמואיד במעי לפני כחודש

הירידה בהמוגלובין אינה קשורה לדימום הקל החד פעמי

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות