פצעים בפי הטבעת כתןצאה מהרפס

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

01/06/2023 | 02:08 | מאת: נועה

לפני כלודש וחצי אובחנתי עם הרפס גניטלי בכל האזור של פי הטבעת , כתוצאה מכך נשארו לי כמו פצעים כאלה קטנים פתוחים/ קילוף עור כזה/ כוויה מקווה שמובן פלוס מינוס מהתיאור הייתי אצל הרופא עור ומין וקיבלתי משחה לקנדידה שהייתה לי והוא אמר לי בישבן לשים בייבי פסטה אני שמה כבר יומיים וזה רק מחמיר לי את הפצעים , ללא ספק זה מקל עליי ביום יום ואני מצליחה ללכת אך כאשר אני שוטפת כל העור מיובש מהקרם והפצעים שורפים מה אפדר לעשות? האם פרוקטו אובלפיכה יעזור ?

עלייך להיות בטיפול ומעקב של רופא עור. אני לא חושב שאת צריכה טיפול במשחה לטחורים..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות