פרוקטיטיס....... .

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

31/05/2023 | 13:30 | מאת: דניאל

בת 45 עם פרוקטיטיס רגועה מזה 13 שנה. 15 ס"מ מהרקטום. בחצי השנה האחרונה המחלה התפשטה עד 30 ס"מ עם המון ריר לאורך היום ובריחות אך ללא שלשולים . קלפטרופין 6000. מועמדת לביולוגי בחודש האחרון החלה ירידה במשקל ללא שינוי התזונה/בפעילות . האם ניתן לייחס לפרוקטיטיס למרות שהיא "קצרה" וללא שלשולים?

התיאור מתאים למחלת מעי דלקתית (פרוקטיטיס או קוליטיס או קרוהן). יש צורך בבירור גסטרואנטרולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות