שאלה לגבי שריטה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

26/05/2023 | 14:40 | מאת: הריונית

שלום רב, אני בהריון שלישי לקראת לידה, בריאה בדרך כלל. אני מאוד מתביישת לשאול אבל בגלל שנהיה לי הרבה עצירויות בהריון קרה לי שהרגשתי בעת יציאה שנפצעתי בפי הטבעת וירד לי כמות רצינית של דם.. לקחתי כמה ימים נורמלקס והדימום עבר ואין כאבים. אבל שאני מפסיקה את הנורמלקס אני שוב מרגישה בעת יציאה כאילו שאני נשרטת ויש לי שריטה ואז יש לי קצת דימום על הנייר. אני מתביישת ללכת לרופא . האם יש דבר כזה שריטה שחוזרת על עצמה? זה כבר חוזר 3-4 פעמים בחודשיים האחרונים ..מה אפשר לעשות? אחרי כמה ימי נורמלקס נראה שהכל עובר ואין דימום וכאבים אבל אני לא מצליחה להפסיק נורמלקס בלי להישרט מחדש ושזה יפתח מחדש.. כמו מה זה נשמע הבעיה הזאת? תודה מראש

עמיתי על שאלתך בפורום אחר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות