פיסורה עקשנית , תופעות חדשות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

24/05/2023 | 21:28 | מאת: עדי

היי בת 33 אחרי 3 לידות. לצערי סובלת מפיסורה כבר כמה שנים..(רופאה אבחנה לפני 3 שנים בערך). כל פעם שיש התקפים שותה נורמלקס כמה ימים וזה עובר .. לאחרונה מאז ההתקף האחרון (בפסח) שכלל המון דימומים וכאבים יש תופעה חדשה, מציינת שמאז אני עדיין עם הנורמלקס כל יום, היציאות בסדר ואין כאבים ביציאה ואחרי. אבל מאז כל יום.. כל יום ! אחרי עמידה ממושכת מתחיל לשרוף לי בפי הטבעת בלתי נסבל. אחרי שמתיישבת ונחה זה עובר . האם גם קשור לפיסורה או שכבר נשמע שיש לי בעיות אחרות? ועוד שאלה, האם פיסורה יכולה לגרום לקוטר צואה צר יותר /שטוח כזה באופן כרוני? כאילו אני גם יכולה להרגיש את זה שפי הטבעת לא נפתח כמו בעבר בזמן היציאה.

לא ניתן לענות על השאלה ללא בדיקה גופנית. בודאי שלא ניתן להסתמך על בדיקה גופנית מלפני 3 שנים

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות