הפרשות מפיסטולה פריאנלית

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

23/05/2023 | 14:18 | מאת: אביבה

יש לי הפרשות מהפיסטולה הפריאנלית לפעמים יותר מרובות ולפעמים כמעט ואין לפע בדיקות דם אין דלקת. יש לי מחלת קרוהן . האם כשאין הפרשות הפיסטולה בדרך לריפוי? תודה מראש על התשובה.

נדיר שפיסטולה מחלימה מעצמה, בוודאי במחלת מעי דלקתית. ההפרשות קיימות כשיש התלקחות דלקתית ומפסיקות כשהדלקת נרגעת.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות