דלקת בתוספתן בעקבות תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/05/2023 | 13:26 | מאת: נתנאל

שלום רב האם יתכן קשר בין חבלה לדלקת בתוספתן? ארחיב - לפני כשנה עברתי תאונת דרכים ונחבלתי קלות בגב ויתכן גם מכה קלה בבטן מהחגורה. ובתוך פחות מ-24 שעות התחילו כאבי בטן נוראיים שהתבררו כדלקת בתוספתן (שהוסר בניתוח זמן קצר לאחר מכן, כמובן). לאחרונה שמעתי על עוד מכר שעבר תאונת דרכים ומספר שעות לאחר התאונה גם הוא הגיע למיון עם דלקת בתוספתן... מעניין לדעת האם יתכן קשר בין החבלה כתוצאה מהתאונה לבין דלקת בתוספתן.

לא ידוע לי על קשר שכזה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות