שאלה לגבי פיסטולה כואבת

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

14/05/2023 | 15:28 | מאת: מוטי

שלום ד ר בmri אובחן לבעלי פיסטולה ללא אבסט הוא סובל מכאבים לסירוגין וקצת הפרשות הוא לא מעוניין בניתוח. הוא שמע שיש טיפול חדשני בלייזר, האם אתה מטפל בלייזר? כמו כן בעלי בכללית, איך הוא יכול להגיע אליך באופן פרטי?

איני מכיר טיפול בלייזר לפיסטולה. יש טיפול בהזרקת דבק ביולוגי המתאים רק לפיסוטולות עם מהלך ארוך וגם טיפול זה, המבוצע בחדר ניתוח, מצליח רק באחוז קטן. הטיפול היעיל היחיד הוא ניתוח.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות