ניתוח starr תופעות אחרי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

11/05/2023 | 22:32 | מאת: ציפי

ניתוח לפני 8 ימים. לי גזים עם הכתמה ללא שליטה, יציאות רכות מאד ללא יכולת להתאפק סמוך לארוחה או כל מזון. 1. האם אמור לעבור? 2. האם מותר לקחת כדור כמו סטופ איט?

התופעות המתוארות יכולות להיות בטווח זה של שבוע אחרי ניתוח. מותר לקחת כדור סטופ-איט. עלייך לפנות לבדיקת וייעוץ המנתח שלך.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות