לחץ בפי הטבעת.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

03/05/2023 | 14:49 | מאת: ליאל

היי, בן 21 סובל מתחושת לחץ בפי הטבעת וקושי בהתאפקות בגזים. אמנם אין בריחה או חוסר שליטה אבל קושי מאוד חזק בהתאפקות והרגשה שהרקטום כל הזמן לחוץ כלפי מטה ויש קושי לכווץ אותו. אשמח להכוונה מה אפשר לעשות במקרה כזה. עם השתן אותו מצב (אפילו שזה לא לפורום הזה אולי יש הקשר בין דברים). סובל גם מבעיות גב אבל לא הודגם לי פריצת דיסק מלאה שתביע חולשה בסוגרים

פנה לבדיקת פרוקטולוג

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות