תפרים נמסים לאחר ניתוח לפקרוסקופי לכריתת הסיגמואיד

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/05/2023 | 15:06 | מאת: נופר

צהריים טובים דוקטור אלון לפני חודש עברתי ניתוח לכריתת הסיגמואיד במעי הגס כתוצאה מדיברקוליטיס בגישה לפרוסקופית את החלק המודלק הוציאו דרך המפשעה תפרים נמסים נשאר חוט שיצא מהמקום במרפאת אחיות האחות הוציאה את החוט ויצא חוט באורך כל ס"מ האם זה יכול לפגוע בתפרים הפנימיים ? יש לציין שזה לא כאב בעת המשיכה תודה רבה על המענה

02/05/2023 | 15:17 | מאת: נופר

צהריים טובים דוקטור אלון לפני חודש עברתי ניתוח לכריתת הסיגמואיד במעי הגס כתוצאה מדיברקוליטיס בגישה לפרוסקופית את החלק המודלק הוציאו דרך המפשעה תפרים נמסים נשאר חוט שיצא מהמקום במרפאת אחיות האחות הוציאה את החוט ויצא חוט באורך 8 ס"מ לערך האם זה יכול לפגוע בתפרים הפנימיים ? יש לציין שזה לא כאב בעת המשיכה תודה רבה על המענה

הוצאת החוט אינה יכולה לפגוע בשום דבר

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות