שיערה הפוכה באיזור עצם הזנב

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

02/05/2023 | 14:00 | מאת: שיערה הפוכה באיזור עצם הזנב

עשיתי ניקוז בעצם הזנב לשיערה הפוכה היה זיהום אחרי חודש חזר כאבים לקחתי אוגמנטין כרגע המקום רגיש בישיבה ומציק קצת אין זיהום או דלקת רופא אחד המליץ על ניתוח השני אחר נעקוב נראה מה.. תגיד מומלץ לעשות לייזר על מנת למנוע חזרה זה יכול לעזור ברמה של לא לעשות ניתוח? מה עדיף שעווה או לייזר? אני מתלבטת מה עדיף מבין שניהם?

יש צורך בניתוח לפתרון הבעיה. טיפול בלייזר אינו פותר את הבעיה

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות