שינוי בהרגלי היציאות לזמן ממושך

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

30/04/2023 | 18:29 | מאת: דור

שלום דוקטור כבר למשך 3 חודשים אני סובל מעצירות ממושכת גזים מרובים ויציאות רכות בשירותים(לא בהכרח שלשול) ובממוצע 2 יציאות ביום,יש לציין שאין לי דם בצואה,חום גבוה ממושך וכדומה.יש לי היסטוריה משפחתית של קוליטיס כיבית יש סיכוי גבוה שאני חולה ואכלתי אותה?

לא ניתן לאבחן על סמך התיאור. פנה לבירור אצל רופא המשפחה בשלב ראשון

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות