קושי בהתאפקות

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/04/2023 | 19:09 | מאת: אנונימי

סובל מעל שנה בקושי התאפקות לשירותים לשתן ולצואה. קשה להחזיק גם גזים אך לא בורח, התופעה יחסית מתאזנת שאני נוטל לוסק אך שם יש ריבוי גזים. סובל בין היתר מבלט דיסק בחולייה l5 s1 ו הרגשה שיש קושי בכיווץ בפי הטבעת. אשמח לעצה מה אפשר לעשות

28/04/2023 | 19:10 | מאת: אנונימי

נ.ב. סובל גם מטחורים פנימיים כבר מלא זמן ומה שהתחיל כל הבלאגן. האם יש קשר בין טחורים לחוסר הרגשה/כיווץ/ התאפקות?

פנה לבדיקת פרוקטולוג. ייתכן שבסופו של בירור יסתבר שהבעיה היא בעיה עצבית הקשורה לעמוד השדרה...

28/04/2023 | 19:53 | מאת: אנונימי

פרוקטולוג יכול להבחין אם זה משהו עצבי? לדעתך זה יכול להיות מצב בלתי הפיך? ותודה על התשובה המהירה אני בחרדה חזקה פשוט

יש צורך בבירור ע"י פרוקטולוג. הוא יידע להפנותך לבדיקות המתאימות. ייתכן והבעיה היא ממקור עצבי. עד שאין איבחון מדויק לא ניתן לומר מה הטיפול המומלץ והאם המצב הפיך או לא..

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות