משחה לפיסורה - אנטרולין

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

28/04/2023 | 17:05 | מאת: בן 32 בריא

אני סובל מפיסורה, בא והולך, סך הכל תקין אבל סובל קצת מכאבים ביציאות. בעבר הייתי משתמש במשחה סטנדרטית (ניפדיפין עם משהו) וזה היה עוזר. בתור האחרון אצל הפרוקטולוג הוא הביא לי משחה בשם אנטרולין, ואמר "עם המשחה הזו הפיסורה לא תחזור יותר". למען האמת, המשפט קצת הדאיג אותי, שמא זו משחה עם ערך לפיסורה אך עלולות להיות תופעות לוואי לערך ה"פלא" שלה והוא לא אמר לי אותן, שאני צריך לדעת, כן מבקש פה חוות דעת נוספת על המשחה. תודה

אנטרולין זו משחה לטיפול בפיסורה, המורכבת מנפידיפין. בעבר היה צורך לרקוח את המשחה, האנטרולין זו גרסה המוכנה מראש. אין בה שום "פלא" או נזק.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות