צניחה חלקית של הרקטום

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

20/04/2023 | 09:26 | מאת: יעל

שלום יש לי צניחה חלקית של הרקטום זה מאוד צורב רק בישיבה לא צורב מה ניתן לעשות כדי שאוכל לצאת מהבית שלא יצרוב כל הזמן עד שאעשה ניתוח . כרגע לא מסוגלת לתפקד צריכה לשבת כדי שלא יצרוב .גם כשהוא נכנס צורב כל הזמן שום משחה לא עוזרת .כל יציאה גורמת לצריבה וזה גורם גם להרבה מאוד גזים מה לעשות בינתיים שאוכל לתפקד תודה מראש

עלייך לעבור ניתוח לתיקון הצניחה. הבעיה היא אנטומית ועד שלא תתוקן בניתוח תסבלי מהתופעות שאת מתארת

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות