קוליטיס - הקשר בין תוצאת CRP וקלפרוטקטיו

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

19/04/2023 | 18:32 | מאת: סיגל

התקף ראשון ב-2017 לאחר בדיקות אובחנתי עם קוליטיס נוטלת רפאסאל. בשבועיים האחרונים חווייתי תופעות דומות ותחילת התקף. לאחר ביצוע בדיקות ה-CRP יצא 0.19 (להבנתי תקין) ואילו קלפרוטקין יצא 418. חשבתי שיש קשר בין 2 הבדיקות. אשמח להסבר למשמעות והשוני בין שתי הבדיקות. תודה רבה

פני להסבר לגסטרואנטרולוג מטפל, המכיר את מצבך והפנה אותך לבדיקות אלה.

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות