חתיכות בצואה.

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

17/04/2023 | 11:46 | מאת: לי

היי, אני בת 29 בריאה בדרכ לאחר שתי לידות ובתחילת הריון נוסף. סובלת מטחורים פנימיים וחיצוניים לאחר ביקור אצל פרקטולוג. כבר מספר חודשים שיש לי בצואה חתיכות קטנטנות ממש בצבע כתום . עשיתי בדיקת דם בצואה לפני מספר חודשים שיצאה שלילי. אם כך, מה יכול להיות הסיבה לחתיכות האלו? האם זה מזון לא מעוכל או שאינו מתעכל טוב? זה כמעט בכל יציאה.. יש לציין שהיציאות שלי משתנות, פעם רך, פעם עצירות, אך לרוב הן בסדר. לפעמים היציאות בצבע חום בהיר/כתמתם ולפעמים חום כהה ורגיל.

17/04/2023 | 13:05 | מאת: לי

מציינת שביצעתי בדיקות דם וספירת דם תקינות . והברזל דווקא בעלייה .

מה שאת מתארת אינו מתאים לתיאור של דימום. כנראה קשור למה שאת אוכלת...

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות