שלום לדר הנכבד כזכור לך בפוסט של בקע אפגיסטרי

דיון מתוך פורום  פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

16/04/2023 | 23:50 | מאת: יוסי

ערב טוב דר אם זכור לך בתשובתך שיכול להיות בקע אפגיסטרי ששאלתי לגבי נפיחות בטן עליונה רציתי שאלה אחת ברשותך בבקשה באיזור הזה יש לי מן כתם צהבהב שמתקלף אם האצבע נאמר לי שזה יכול להיות דמם מקומי מה הכוונה לזה דמם מקומי כאילו בעור עצמו? תודה רבה דר נכבד אשמח לתשובתך

לא ניתן לענות ללא בדיקה גופנית. רב הסיכויים שמדובר בבעיית עור שאינה קשורה לבקע עצמו

מנהל פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות